У Рівному не буде «карантину вихідного дня»

0
-3
У Рівному не буде «карантину вихідного дня»
У найближчі суботу та неділю у Рівному вирішили не запроваджувати «карантин вихідного дня».

Міська комісія з питань ТЕБ і НС, яка вносить зміни у режим карантину, засідатиме з цього приводу лише 16 листопада, заявив міський голова Володимир Хомко.

"Найперше чекаємо сьогодні селекторної наради в ОДА під головуванням першого заступника голови Сергія Подоліна. Після того проведемо в понеділок свою комісію і тоді вже прийматимемо рішення щодо цього", - сказав він.

Вчора у Рівному декілька десятків підприємців протестували під стінами Рівненської ОДА проти введення карантину вихідного дня, який вважають критичним для свого бізнесу, повідомляє gazeta.ua.

Також міський голова Черкас Анатолій Бондаренко не підтримує карантину вихідного дня. Він вважає, що всі підприємці міста мають право працювати з дотриманням карантинних норм.

"Більшої дурості, ніж карантин вихідного дня я не бачив. Тому всім бажаю 36,6, а всі підприємці працюють і наповнюють бюджет міста, саме за цей бюджет ми і лікуємо всіх містян", - заявив він у відеозверненні.

За його словами, завтра буде засідання комісії ТЕБ та НС, тоді й ухвалять рішення про те, яким чином будуть працювати підприємці Черкас.

Влада Луцька також шукає можливість законно уникнути карантину вихідного дня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні