Збирав інформацію про волинські військові об'єкти і здавав у ФСБ: військового ЗСУ судитимуть за держзраду

0
-9
Збирав інформацію про волинські військові об'єкти і здавав у ФСБ: військового ЗСУ судитимуть за держзраду
Затриманого контррозвідниками у березні колишнього військовослужбовця Збройних сил, який працював на ФСБ, судитимуть за державну зраду.

Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

"Контррозвідка Служби безпеки України у березні цього року затримала колишнього військовослужбовця ЗСУ, який був завербований спецслужбами РФ. Слідчі завершили розслідування у межах кримінального провадження за статтею "Державна зрада", обвинувальний акт скеровано до суду. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 12 до 15 років із конфіскацією майна", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за завданням агресора військовий збирав інформацію про військові об'єкти, які знаходяться на території Волинської області та інформацію про учасників АТО/ООС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні