--> Два тижні ґвалтували жінку та її 4-річну дитину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Два тижні ґвалтували жінку та її 4-річну дитину

0
5
Два тижні ґвалтували жінку та її 4-річну дитину
Матір і її 4-річну дочка викрали і ґвалтували троє чоловіків протягом двох тижнів у Пакистані.

Нападники заманили жінку брехливими обіцянками про добре оплачувану роботу. Поліція заарештувала одного з ґвалтівників. Двох спільників шукають. Про це пише британська The Daily Mail.

Жінка була працівницею лікарні з Карачі. Злочинці запропонували їй великі гроші за роботу. Після цього утримували в неволі та ґвалтували протягом 15 днів разом із дитиною.

Потім злочинці звільнили жінку і звеліли привести ще жінок із Карачі, тримаючи дочку в заручниках, і погрожуючи вбити, якщо жертва не виконає вимог. Потерпіла повідомила негайно в поліцію, яка змогла знайти і врятувати її дочку.

Дитина перебуває в критичному стані в лікарні. Медичне обстеження підтвердило, що жінку і дитину ґвалтували.

Минулого місяця групове зґвалтування спричинило в Пакистані масові протести і заклики міжнародних правозахисних груп до влади країни реформувати судову систему.

У автомобілі жінки закінчився бензин, коли гуляла з двома дітьми. Її витягли з машини і зґвалтували двоє чоловіків. Протести спалахнули після того, як слідчий, який розглядав справу, припустив, що в нападі винна сама потерпіла. Він заявив, що їй слід було їхати по більш жвавій дорозі та перевірити кількість бензину перед виїздом. Потім слідчий вибачився за свої слова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні