Понад дев'ять мільйонів українців стануть бідними через Соvid-19 - ООН

1
2
Понад дев'ять мільйонів українців стануть бідними через Соvid-19 - ООН
Через коронавірус Україна може зіткнутися з найгіршою рецесією за десятиліття, унаслідок чого дев'ять мільйонів жителів країни опиняться в бідності.

З початку пандемії вже понад 80% українських домогосподарств втратили доходи. Водночас, у більш ніж 40% родин принаймні один член сім'ї втратив роботу. Про це повідомляє прес-служба ООН з координації гуманітарних справ в Україні.

Зазначається, що на Донбасі - в регіонах, що постраждали внаслідок військового конфлікту, соціально-економічні наслідки будуть просто катастрофічними.

"На непідконтрольних Україні територіях зараз 58% сімей повідомили про використання негативних механізмів пристосування для задоволення своїх основних потреб, у порівнянні з 49% на початку 2020 року", - йдеться в повідомленні.

За даними ООН, заборгованість домогосподарств зросла до 15% у вересні проти 11% до початку пандемії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ато зараз усі багаті !!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні