Припинення вогню в Нагірному Карабаху: Грузія відкрила небо для Росії

0
0
Припинення вогню в Нагірному Карабаху: Грузія відкрила небо для Росії
Баку і Єреван після підписання угоди про припинення військових дій у нагірно-карабаському регіоні звернулися з проханням до Тбілісі про те, щоб Грузія дала дозвіл на проліт російських літаків, що перевозять миротворців у Нагірний Карабах.

Інформує Факти.

Спеціальний представник прем’єра Грузії Зураб Абашидзе повідомив, що грузинська влада погодилися як виняток відкрити повітряний простір для авіації РФ, пишуть російські ЗМІ.

Припинення вогню в конфлікті за Нагірний Карабах
10 листопада прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, президент Росії Володимир Путін і лідер Азербайджану Ільхам Алієв домовилися про припинення військових дій в нагірно-карабаському регіоні.

За угодою, Вірменія повинна повернути Баку Кельбаджарський, Лачинський і Агдамський райони, а зону нагірно-карабаського конфлікту патрулюватимуть російські миротворці.

Пашинян назвав рішення щодо Карабаху невимовно болючим для нього і всього вірменського народу. В Єревані після заяви прем’єр-міністра розпочалися протести.

Водночас Баку оголосив підписання угоди своєю перемогою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні