--> Поліція затримала альфонса-наркодилера, який одурював українок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція затримала альфонса-наркодилера, який одурював українок

1
11
Поліція затримала альфонса-наркодилера, який одурював українок
Зловмисник заводив романи з жінками в соцмережах і виманював у них гроші. Загальна сума збитків становить понад 100 000 гривень. В ході слідства правоохоронці встановили, що фігурант причетний ще й до торгівлі наркотиками. Йому загрожує до десяти років за гратами.

Кіберполіцейські встановили, що до таких дій причетний 26-річний іноземний громадянин, який є студентом одного з вузів Івано-Франківська. Він в соцмережах знайомився з українками, а після налагодження довірчих відносин - виманював у них гроші. За попередніми даними, постраждалі перерахували чоловікові більше 100 000 гривень.

Під час документування шахрайських дій фігуранта правоохоронці встановили, що він також причетний до збуту наркотиків. Чоловік здійснював продаж наркотичної речовини, за результатами експертизи науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, є кокаїном.

За місцем проживання зловмисника правоохоронці провели обшук. Як речові докази вилучені банківські картки, мобільні телефони, ноутбук, гроші, а також порошкоподібною речовиною білого кольору. Вилучене направлено на проведення відповідних досліджень. Зараз правоохоронці встановлюють шляхи поставок наркотику.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) і за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, придбання, зберігання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує фігуранту - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про оголошення підозри і обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво у справі здійснює Івано-Франківська місцева прокуратура. Слідчі дії тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото "Д...", а як та дитина буде зі школи ходити, а деякі діти в вісім років по складах читають, а може вже як воно в колисці лежить то відправляти його в садок, щоб там памперси міняли і вчили АБЕТКУ. В тих чиновників, що дітей своїх немає. Вони хай хоч один день самі повчать уроки з своїми чадами і тоді трохи може до розуму дійдуть!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні