У Львові таксист зламав ніс і вибив зуб пасажиру. ВІДЕО

0
-5
У Львові таксист зламав ніс і вибив зуб пасажиру. ВІДЕО

Інцидент стався ввечері, 7 листопада, близько 22:40 в Галицькому районі Львова (вулиця Максима Кривоноса). Він розповів, що викликав службу таксі Bolt з відміткою Pets (тварини), яка дозволяє перевозити тварин в салоні. Але водій відмовив йому в перевезенні домашнього улюбленця. Про це розповів сам 26-річний потерпілий Айтал Сергєєв , повідомляє novosti-n.

«Вийшовши з машини, я голосно зачинив двері, на що водій відреагував дуже буйно і почав бити в обличчя. Я намагався захиститися, але не завдати пошкоджень нападнику. Водій повалив мене на землю і намагався бити ногами в обличчя. У той час дівчина викликала поліцію», - розповів потерпілий.

Після цього, за словами Сергєєва, водій сів у машину і намагався втекти з місця злочину.

"Я вибіг перед машиною, щоб його зупинити, він провіз мене кілька метрів на капоті, я зачепив двірник. Після цього він знову вийшов з машини і почав бити сильніше, кидати на проїжджаючі поруч машини. Я використав проти нього перцевий балончик, але вітер відніс більшість газу в нашу сторону, і водій встиг сісти в авто і втекти з місця події», - зазначив він.

"Можливо, водій був у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Або ж має порушення психіки", - додав Сергєєв.

Чоловік написав заяву в поліцію і зняв побої в лікарні. У нього гематома на оці, зламаний ніс та пошкоджено зуб.

У Нацполіціі Львівщини підтвердили, що 26-річний львів'янин написав заяву в поліцію. За фактом побиття відкрили кримінальне провадження.

Хлопець розповів, що не вперше користується таксі Bolt з собакою, він мав з собою намордник і одягнув би його собаці на прохання водія.

У службі Bolt Айталу Сергєєву повідомили, що заблокували цього водія в додатку виклику таксі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні