Шмигаль заявив, що Європа бере з України приклад у боротьбі з коронавірусом

4
-2
Шмигаль заявив, що Європа бере з України приклад у боротьбі з коронавірусом
Європа бере з України приклад у боротьбі з коронавірусною інфекцією COVID-19. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає "Україна 24".

За словами прем’єра, йде дуже багато діалогів і суперечок про те, як діяти в умовах пандемії. Водночас стовідсоткового рецепта немає в жодній країні чи структурі у світі.

"Ми знаходимося в щільній комунікації з країнами Європи. У багатьох речах європейці беруть приклад з нас, цим треба пишатися.

Потрібно подивитися, який сценарій розвитку в Європі і в Україні. У нас дуже важка ситуація, багато хворих. Але якщо порівняти з Італією, Іспанією, Польщею - ми в хорошому сенсі від них відстаємо. Вони запитують: що ви робите? Ми ділимося - це адаптивний карантин, заходи, які ми вводимо паралельно", - сказав Шмигаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нього з головою все в порядку?
Відповісти
Обкурився , чи що?
Відповісти
Треба просто не тестувати!
Відповісти
То бидло , з сокалю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні