П'яна жінка хотіла дати хабаря поліцейським «вином і смаженим м'ясом у неї вдома»

0
-4
П'яна жінка хотіла дати хабаря поліцейським «вином і смаженим м'ясом у неї вдома»
У Києві патрульні затримали жінку-водія з ознаками сп'яніння, яка намагалася втекти від них. Про це повідомляє патрульна поліція Києва у Facebook, пише УНІАН.

Уночі, 18 вересня, патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota, який під час маневру наїхав на бордюрний камінь на вулиці Новогоспітальній, а потім невпевнено продовжив рух. Інспектори подали водію сигнал про зупинку, але зупинився автомобіль не одразу. За кермом позашляховика перебувала жінка. Під час спілкування патрульні помітили у неї явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Інспектори запропонували їй пройти освідування на стан сп'яніння на місці, на що вона погодилася та передала охоронцям порядку свої документи. Коли ж патрульні вдалися до пошуків свідків жінка раптово почала тікати. Переслідування тривало не довго: втікачка заїхала у підземний паркінг, де її наздогнав автопатруль.

Правоохоронцями довелося затримати жінку та застосувати кайданки. Від проходження огляду жінка відмовилась, мотивуючи відмову тим, що свідки їй не подобаються. Про це пише

Вже у відділку порушниця намагалася підкупити копів у незвичний спосіб.

"Поїхали до мене додому! Усі! Я вас пригощу... У мене, правда, немає ще кухні... але ми купимо м'ясо, посмажимо разом, я вас пригощу вином..." - запропонувала вона.

Патрульні склали на водійку протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні