--> Співробітників Білого дому закликали поки не передавати справи команді Байдена — The Washington Post | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Співробітників Білого дому закликали поки не передавати справи команді Байдена — The Washington Post

0
-8
Співробітників Білого дому закликали поки не передавати справи команді Байдена — The Washington Post
Чинна американська влада зажадала від глав федеральних агентств поки не співпрацювати з командою обраного президента Джо Байдена щодо передачі влади, повідомляє The Washington Post.

Пише НВ.

За даними видання, представник влади заявив, що офіційним особам адміністрації, що готували інформаційні бюлетені та офісні місця для «переїзду» команди Байдена вже на цьому тижні, сказали, що передача влади не буде визнана адміністрацією до підтвердження перемоги демократів Управлінням служб загального призначення, яке запускає передачу влади.

За словами високопоставленого представника адміністрації, службовцям порадили ігнорувати повідомлення ЗМІ і чекати офіційного повідомлення влади.

Нагадаємо, 7 листопада американські ЗМІ написали, що кандидат від демократичної партії Джо Байден обраний 46-м президентом Сполучених Штатів. Він здобув перемогу в Пенсільванії, завдяки чому набрав необхідні для перемоги 270 голосів вибірників.

Після цього Дональд Трамп заявляв, що планує оскаржувати результати президентських виборів у Пенсільванії, де на думку Трампа сфальсифікували десятки тисяч голосів. Особистий адвокат Трампа Руді Джуліані заявив про «масові позови в масштабах всієї країни».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні