Названі два продукти, які допомагають у боротьбі з COVID

0
16
Названі два продукти, які допомагають у боротьбі з COVID
Вживання меду і чорного кмину полегшує симптоми коронавірусу і сприяє його виведенню з організму.

Міжнародна група фахівців з'ясувала, що вживання меду і чорного кмину може допомогти пацієнтові впоратися з коронавірусом. Про це повідомив портал medRxiv, пише Корреспондент.

Вчені провели дослідження за участю хворих на COVID-19 в середній і важкій формі. Частина пацієнтів щодня отримувала один грам меду і 80 міліграм чорного кмину на кілограм ваги, а інші - плацебо.

Як показали результати, прийом цих продуктів привів до полегшення симптомів на три і сім днів при помірній та тяжкій формі відповідно. Також вірус був виведений з організму в середньому на чотири дні раніше, ніж у контрольній групі.

Фахівці наголосили, що вживання меду і чорного кмину не має побічних ефектів і може використовуватися окремо або в поєднанні з іншими методами лікування COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні