Без дощу, але з нічними морозами: з'явився оновлений прогноз погоди

0
-3
Без дощу, але з нічними морозами: з'явився оновлений прогноз погоди
Україна в міцних обіймах антициклону. І ці поплескування по плечу триватимуть до кінця тижня - антициклон зумовить погоду без опадів. Але температура знижується. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, пишуть Надзвичайні Новини.

Зазначається, що у більшості наших областей буде сухо, хіба що якась мряка з туману не втримається, а серпанки з туманами погіршуватимуть видимість і по-своєму зволожуватимуть повітря і прикриватимуть від нас сонце.

Температура повітря потихеньку сповзає вниз, завтра вдень ще очікується +8+13 градусів, а потім, впродовж тижня, холоднішатиме до нічних морозів та денних +3+7 градусів.

У Києві вівторок буде без дощу, з періодичними туманами, а вдень навіть із можливим сонячним проясненням. Найближчої ночі передбачається +2+4 градуси, а завтра вдень у столиці близько +8 градусів.

Надалі в Києві температура повітря поступово знижуватиметься.

"Антициклон міцно осів в Україні, милується нашою осінньою красою, блокує дощі, притягує морози і не думає поки що кудись їхати. Так що увесь тиждень - гуляйте, працюйте, не бурчіть на хмари й туман, не хворійте, одужуйте легко і швидко, хто захворів, ще можна скористатися гарною листопадовою синоптичною ситуацією", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні