Судова тяганина через позови Трампа може затягнутися від 3 до 6 тижнів – ЗМІ

1
-4
Судова тяганина через позови Трампа може затягнутися від 3 до 6 тижнів – ЗМІ
Республіканці з оточення Трампа намагаються відмовити його від хибної стратегії.

Повідомляє Мінд.

Лідери Республіканської партії і довірені особи чинного президента США Дональда Трампа розповіли виданню Axios, що судова тяганина, яку він хоче затіяти, щоб довести порушення на виборах, може затягнутися на термін від 3 до 6 тижнів. Багато з них, як пише видання, вважають, що ініціатива приречена на провал, пише Forbes.

Як зазначає Axios, всередині оточення Трампа докладаються зусилля, щоб відмовити його від судових розглядів. Республіканці переживають, що через цю боротьби партія зможе витратити менше коштів на другий тур виборів у американський Сенат в штаті Джорджія і не отримає більшість в цьому органі влади.

Один зі співрозмовників видання назвав ідею Трампа «гігантською тратою часу», але президента, за словами іншого співрозмовника, вибори в Сенат не турбують. Він зазначив, що після того, як американські ЗМІ назвали його суперника Джо Байдена новим президентом, Трамп «злий, неврівноважений і невтішний».

Раніше радники Трампа повідомили Axios, що президент планує проводити мітинги, присвячені судовому розгляду, демонструючи некрологи людей, які, на його переконання, були зареєстровані як виборці на виборах 2020 року.

Про те, що перемогу на президентських виборах здобув кандидат від Демократичної партії Джо Байден, американські ЗМІ повідомили 7 листопада. Він переміг у Пенсільванії, одному з «хитких» штатів, отримавши додаткові 20 голосів вибірників. Таким чином, він набрав, за даними CNN, 273 голоси, а для перемоги на виборах достатньо 270.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новини з Москви?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні