ОБСЄ представить новий план закінчення війни на Донбасі

0
2
ОБСЄ представить новий план закінчення війни на Донбасі
Україна 5 листопада передала в ОБСЄ свій план врегулювання на Донбасі. Організація має до 10 листопада розробити та представити єдиний план врегулювання із врахуванням позицій усіх сторін.

Про це повідомив голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук в інтерв'ю ТАСС.

"Цей документ не український, не російський, не авторства ОРДЛО. А це буде документ Тристоронньої контактної групи, яка за пропозицією пані Грау (представник ОБСЄ в ТКГ) підготувала доручення пану П'єру Морелю – це посол з політичних питань в системі мінських угод, щоб він об'єднав пропозиції всіх і підготував один документ, який ми будемо обговорювати", – пояснив Кравчук.

Він очікує, що розроблений ОБСЄ план з'явиться до наступного засідання ТКГ 10 листопада. Якщо домовленості будуть досягнуті, погоджена дорожня карта може бути підписана всіма сторонами ТКГ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні