--> У Великій Британії відкрили парк відпочинку для їжачків. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Великій Британії відкрили парк відпочинку для їжачків. ВІДЕО

0
10
У Великій Британії відкрили парк відпочинку для їжачків. ВІДЕО
Курортний готель Parkdean Resorts створив простір для їжаків у національному парку Великої Британії Лейк-Дістрикт. Відтепер вони можуть залишитися там перезимувати.

Ініціатива Parkdean Resorts полягає у забезпеченні тваринам затишного притулку, адже їжаки були включені до списку видів, що перебувають під загрозою зникнення. Зона для відпочинку включає чотири мінібудинки, подвійні склопакети, що зберігають тепло, та спеціальний захист від співробітників готелю, пише Mirror.



Чому це важливо?
Популяція їжаків у Великій Британії стрімко зменшується: у 2018 році їх залишалося лише 500 тисяч. Вони помирають взимку, адже не знаходять затишного місця для сплячки, потрапляють у багаття або стають жертвами хижаків. Парк відпочинку стане зоною, де їжаки зможуть безпечно відпочити та пережити зиму.

Як виглядає простір?
Парк відпочинку надає тваринам усі зручності, має маленькі ворота та мінісвітильники – простір нагадує парки Parkdean.



«Ми хотіли зробити щось велике та сміливе, аби привернути увагу нації й закликати всіх допомогти захистити їжаків від зникнення. А що може бути краще, ніж мініатюрний парк відпочинку, розроблений та побудований спеціально для них?» – відзначає керівник відділу обслуговування клієнтів компанії Parkdean Resorts Кетрін Лінн.

Догляд за їжаками розпочався як місцева ініціатива, а згодом – розширився по всій країні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні