Назвали продукти для безпечного зниження апетиту

0
-6
Назвали продукти для безпечного зниження апетиту
Зниження апетиту може бути ефективним інструментом у боротьбі із зайвою вагою, тому дієтологи рекомендують придивитися до продуктів, які дозволяють знизити потяг до їжі, і не шкодять, при цьому, організму.

Це, зокрема, кава, авокадо, імбир і гострий перець.

Кава не тільки бадьорить, але й допомагає знизити апетит.
Особливо, якщо це нерозчинна чорна кава. Але борючись з апетитом за допомогою кавового напою, дуже важливо не перестаратися - каву не слід вживати на порожній шлунок або перед сном.


До складу авокадо входять омега-3-поліненасичені жирні кислоти, здатні швидко забезпечити відчуття ситості, тому фахівці рекомендують вживати авокадо для зниження апетиту. Плюс, авокадо містить масу інших біологічно активних сполук, тому ці смачні плоди в цілому дуже корисні для організму.

Найвідважніші можуть спробувати знизити апетит за допомогою гострого перцю. Речовина під назвою капсаїцин, що відповідає за гостроту перцю, дієво придушує бажання поїсти, але вживати перець потрібно дуже обережно - наприклад, не слід вдаватися до цього способу, якщо у вас є проблеми зі шлунком.

Керувати почуттям ситості можна за допомогою імбиру. У ньому міститься з'єднання гінгерол, яке контролює вироблення гормону ситості лептину. Дослідження показують, що люди, які регулярно вживають корінь імбиру, худнуть швидше за інших.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні