Тесла почала продавати брендову текілу: пляшка - $ 250

0
2
Тесла почала продавати брендову текілу: пляшка - $ 250
Tesla почала продавати брендовану текілу. Пляшку Tesla Tequila в формі електричного розряду блискавки об'ємом 750 мл пропонується на сайті автовиробника за $ 250.

Купити можна не більше двох пляшок на людину. Компанія обіцяє, що доставка текіли почнеться до кінця 2020 року, повідомляє Капітал.

Початком історії з текілою під брендом Tesla можна вважати 2018 рік, коли Ілон Маск опублікував в твіттері першоквітневий жарт (якщо точніше, твіт було опубліковано 2 квітня).

Глава автокомпанії написав наступне: «Не дивлячись на численні спроби залучити гроші, зокрема найбільш відчайдушну - масовий розпродаж великодніх яєць, ми з сумом повідомляємо, що Tesla стала повним банкрутом. Таким банкрутом, що ви в це не повірите».

Після цього Маск твітнув фото, на якому він лежить, спираючись на машину Tesla Model 3. У підписі до фотографії він написав, «Ілона знайшли лежачим серед пляшок «теслакіли».

Можна припустити, що твіти Маска стали відповіддю на заяви деяких аналітиків про те, що Tesla ризикує збанкрутувати.

Зокрема, в березні 2018 керуючий хедж-фондом Vilas Capital Management Джон Томпсон стверджував, що Tesla може стати банкрутом протягом чотирьох місяців. У той час Tesla залишалася збитковою, і Томпсон заявляв, що не бачить, яким чином компанія може вийти в прибуток.

У результаті Tesla все ж вдалося розпочати стабільно показувати прибуток, але тільки в 2020 році. У жовтні компанія повідомила про п'ятий квартальний прибуток поспіль.

У жовтні 2018 року Tesla подала заявку на реєстрацію бренду Teslaquila в відомство по патентах і товарних знаків США. Після цього Маск опублікував фотографію пляшки напою під назвою Teslaquila. Однак запропонований покупцям напій отримав іншу назву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні