Синдром блогера: підлітки на камеру побили однолітка, аби зібрати побільше підписників

1
7
Синдром блогера: підлітки на камеру побили однолітка, аби зібрати побільше підписників
У Херсонській області 14-річний хлопчик став жертвою цькування з боку своїх однолітків. У школі двоє підлітків штовхали і били його, знімаючи все на камеру телефону. Кривдники пояснили, що копіювали відомого блогера і знімали відео для збільшення кількості підписників власних сторінок. Про це повідомляють Надзвичайні Новини з посиланням на відділ комунікації поліції Херсонської області.

"Ситуація сталася, коли хлопець збирався додому. До нього підійшли двоє знайомих та без причини почали ображати. Поки один штовхав та хапав потерпілого за одяг, другий знімав усе на камеру телефона. Потім один з кривдників вдарив хлопчика ногою і той впав. Після цього кривдники пішли геть. Постраждалий повернувся додому і розповів про все матері, він відмовлявся іти в школу і був у вкрай пригніченому стані", - йдеться у повідомленні.

Жінка зателефонувала в поліцію. Працівники ювенальної превенції поспілкувалися з усіма учасниками конфлікту. Факт булінгу підтвердився. З’ясувалося, що це не перша подібна ситуація. Хлопці і раніше ображали однолітка, але його батьки не зверталися по допомогу.

Один з кривдників є фігурантом кримінального провадження щодо угону мопеда. З ним постійно проводиться профілактична робота.

Відео цькування потерпілого кривдники видалили з телефону. З неповнолітніми та їх рідними ювенальні поліцейські провели профілактичні бесіди. На батьків обох хлопців поліцейські склали адміністративні протоколи за ч.3 ст.173-4 "Булінг (цькування) учасника освітнього процесу" Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже з тими "відосиками" і соцмережами подуріли до краю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні