--> На Волині відбудуться повторні вибори: що відомо | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині відбудуться повторні вибори: що відомо

0
4
На Волині відбудуться повторні вибори: що відомо
Устилузька міська територіальна виборча комісія на своєму засіданні, яке відбулося 3 листопада, призначила повторне голосування з виборів депутатів Устилузької міської ради.

Повторне голосування призначили зважаючи на те, що у територіальному виборчому окрузі №3 в день голосування найбільшу і водночас однакову кількість голосів виборців набрали два кандидати у депутати, йдеться на сторінці Устилузької міської територіальної виборчої комісії у фейсбуці, – передає Район Володимир-Волинський.

Відтак, повторне голосування з виборів депутатів Устилузької міської ради у багатомандатному територіальному виборчому окрузі №3, в межі якого входять виборчі дільниці №070028, 070029, 070030, 070050 і 070051, призначені на неділю 22 листопада 2020 року.

У виборчий бюлетень повторного голосування з виборів депутатів Устилузької міської ради у багатомандатному територіальному виборчому окрузі №3 включать таких кандидатів, які набрали однакову кількість голосів: Євтошук Мар’яну Миколаївну (самовисуванка, 1988 року народження, домогосподарка, с.П’ятидні Володимир-Волинський район) та Михальця Юрія Борисовича (Волинська обласна організація Політичної партії «За майбутнє», 1961 року народження, завідувач виробництвом, фермерське господарство «Михальця Юрія Борисовича», м. Володимир-Волинський).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні