--> Росії набридла війна на Донбасі, - Леонід Кравчук. ВІДЕО. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росії набридла війна на Донбасі, - Леонід Кравчук. ВІДЕО.

1
1
Росії набридла війна на Донбасі, - Леонід Кравчук. ВІДЕО.
Перший президент України та представник країни в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявив, що Росії нібито "набридла" війна на Донбасі. Про це посадовець розповів в інтерв'ю для "Сьогодні", інформує 5.ua.

"Я уважно слухаю всіх росіян: президента, міністра закордонних справ, Козака, Гризлова. Я відчуваю, що вони хочуть, щоб на Донбасі був мир. Я відчуваю це. Я не гарантую, що я вже все зрозумів до деталей, заглянув, вибачте, в душу кожного з них. Але, гадаю, Росії також набридла війна, російські матері, сини яких гинуть на Донбасі, плачуть такими ж гіркими сльозами, як і українські", – розповів Кравчук.

На думку експрезидента України, у війни нема надалі продовження, тому її потрібно швидко закінчувати мирним шляхом.

"Я переконаний, що вони вже не чіплятимуться за ці питання, про які ви кажете. Якщо раптом ми відчуємо, а я допускаю таке, що вони не хочуть жодних поступок, ми показуємо, що ми готові, а вони кажуть "ні"… Ну що ж, тоді, принаймні я, мені вистачить мужності, сили і волі сказати: ми робили все, що могли, з огляду на українську законодавчу базу, Конституцію, міжнародне право, але нас не почули, тому я бачу, що Мінський процес не має перспективи. Ми починаємо шукати інші можливості", – додав посадовець.



Також в інтерв'ю Кравчук запевнив, що не збирається схиляти голову ні перед ким. За словами представника ТКГ, він не буде формальним виконавцем чиєїсь ролі. Його мета – показати правду, аби люди її побачили.

Нагадаємо, 30 липня Леонід Кравчук погодився очолити українську делегацію у ТКГ після того, як колишній очільник Леонід Кучма вийшов із перемовин. Після призначення першого президента України представником країни у ТКГ він запропонував надати Донбасу статус вільних економічних зон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що він меле? Якби "москалі" втомилися б від війни то давно забралися б звідти, їх там ніхто не тримає. Тому дідику пора на пенсію з правнуками няньчитися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні