--> Що буде із Луцькою дитячою залізницею: мерія отримала відповідь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що буде із Луцькою дитячою залізницею: мерія отримала відповідь

1
-1
Що буде із Луцькою дитячою залізницею: мерія отримала відповідь
У вересні цього року АТ «Укрзалізниця» попередило керівництво Луцької дитячої залізниці про скорочення та ліквідацію закладу до 15 грудня 2020 року. Про це інформує Конкурент.

Задля збереження дитячої залізниці Луцька міська рада надіслала ряд клопотань щодо передачі її на баланс міської територіальної громади. Відповідні листи спрямували на адреси АТ «Укрзалізниця» та її підрозділів (Рівненська дирекція залізничних перевезень, регіональна філія «Львівська залізниця»), Міністерства інфраструктури України. Нещодавно такий же лист направлено й прем’єр-міністру України. Нещодавно мерія отримала відповіді, – повідомиили в пресслужбі.

АТ «Українська залізниця» повідомила про неможливість безоплатної передачі майна Луцької дитячої залізниці у комунальну власність міста та пропонує розглянути можливість придбання зазначеного майна. Своєю чергою Міністерство інфраструктури України запевняє у підтримці збереження функціонування дитячих залізниць в Україні, проте не може втручатися в господарську діяльність товариства.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то скільки лемки хочуть за дитячий поїзд?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні