Громадянам ЄС пропонують стати інвесторами: як працює нова шахрайська схема

0
-2
Громадянам ЄС пропонують стати інвесторами: як працює нова шахрайська схема
Шахраї представляються потенційним жертвам успішними міжнародними брокерами з торгівлі акціями та іншими фінансовими інструментами.

Вони розповідають, що нібито мають великий досвід у сфері інвестицій та відмінну ділову репутацію, повідомляють у Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Аби уникнути відповідальності в інших країнах, шахраї облаштували свої офіси в Києві, Дніпрі, Харкові та Одесі. Потенційних жертв вони запевняють, що знаходяться у Лондоні, Токіо та Нью-Йорку.

НКЦПФР звернулася до Комісії з фінансового нагляду Польщі з проханням надати інформацію щодо її громадян, які могли бути ошуканими вищезазначеними особами.

Комісія встановила список інших країн ЄС, громадяни яких могли стати жертвами діяльності таких шахрайських дій. Наразі готуються відповідні запити до інших фінансових регуляторів країн ЄС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні