Кидав об підлогу та бив по голові: вітчим кулаками виховував пасинка. ФОТО

1
-11
Кидав об підлогу та бив по голові: вітчим кулаками виховував пасинка. ФОТО
У Тернопільській області чоловік побив свого 4-річного пасинка.

За словами вітчима, хлопчик вередував і не слухав його. Заспокоїти дитину він вирішив силою і вдарив його кілька разів по голові та тілу, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області. Після цього він взяв дитину на руки та кинув об підлогу.

Врятувати хлопчика намагалася мама. Проте чоловік її не підпускав до сина, відштовхував та продовжував бити дитину. В якийсь момент жінка вихопила хлопчика та втекла з ним до сусідки. Вже звідти викликала швидку та поліцію.

Дитину забрали в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом ноги та численними синцями.

Вітчима затримали. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

У поліції зазначили, що від першого шлюбу у підозрюваного є 8-річна донька. А з мамою пасинка вони мають власного десятимісячного сина. Дана родина стоїть на обліку в службі у справах дітей, як неблагополучна та малозабезпечена.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Переламати ногу, надавати по голові і років на три на "зону": нехай там поганим дядям спробує довести свою крутість.
Дивись, через три роки вийде зовсім іншою людиною. Іншою в прямому сенсі: звати його будуть Маша і буде кукурікати тоненьким фальцетом.
Муфлон малозабезпечений. Руки-ноги є, значить хай іде працює. Гроші таким сім'ям видавати не можна. Максимум картки як "Пакунок малюка", щоб не могли пробухати. І жорсткий контроль соцслужб.
Що до соцслужб. Ці ліниві свині нічого робити не хочуть і тільки плачуть про низьку зарплату. А заводяться з півоберта після хорошої плюхи з боку суспільства і показують 200% ККД.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні