Винахідливі злодії здали велосипед у ломбард і вкрали, щоб здати в інший

0
4
Винахідливі злодії здали велосипед у ломбард і вкрали, щоб здати в інший
У Львові винахідливі чоловіки здали в ломбард велосипед, а потім вкрали його, щоб віднести в інший. Проте працівник першого ломбарду побачив злодіїв і зателефонував у поліцію.

Виявилось, що чоловіки намагались здати крадений велосипед у ломбард тієї ж мережі. Злодії хотіли двічі заробити, але їх затримали. Про це у повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівщини.



Поліцейські 31 жовтня отримали від працівника ломбарду повідомлення про викрадення велосипеда. Продавець розповів, що показував його ймовірному покупцеві. Чоловік захотів проїхатись, однак сів на велосипед та втік.

Наступного дня, 1 листопада, продавець ломбарду знову зателефонував у поліцію. Він розповів, що в інший ломбард мережі двоє чоловіків привезли викрадений у нього велосипед.

Патрульні негайно виїхали за викликом. Працівник ломбарду показав правоохоронцям 2 чоловіків, які в той час виходили з ломбарду. Продавець додав, що один з них здав цей велосипед в ломбард, а другий – вкрав.



Помітивши патрульних, зловмисники почали втікати. 21-річного жителя Львівщини затримали одразу, 39-річного співучасника трохи згодом.



Слідчі вилучили велосипед як речовий доказ. Справу кваліфікували як грабіж.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні