Ситуацію з КСУ та COVID-19 посли G7 обговорили з Порошенком

0
-3
Ситуацію з КСУ та COVID-19 посли G7 обговорили з Порошенком
Посли країн "Великої сімки" в Україні (G7) обговорили з п'ятим президентом України Петром Порошенком результати місцевих виборів, зусилля по боротьбі з COVID-19 і кризову ситуацію, що виникла після рішення Конституційного суду України, повідомляє gazeta.ua.

"Під час зустрічі з п'ятим президентом Порошенком посли країн G7 обговорили низку питань, включаючи місцеві вибори, міжнародні зусилля по боротьбі з COVID-19 і останні події, пов'язані з Конституційним судом. Вони зійшлися на думці щодо необхідності об'єднання сил, що виступають за реформи, для врегулювання кризи з КС, зміцнення антикорупційних інституцій в Україні та вирішення питання судової реформи", - йдеться в повідомленні на сторінці головування США в групі послів G7 в Twitter.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні