Український постачальник газу розмістив рекламу на PornHub. ВІДЕО

3
5
Український постачальник газу розмістив рекламу на PornHub. ВІДЕО
Незалежний провайдер енергії, компанія ETG.UA запустила рекламну компанію для споживачів домогосподарств під гаслом «Платіжка за газ затрахала?!».

Рекламу запустили на одному з найпопулярніших порносайтів у світі - PornHub. Про це повідомляє MMR.

За даними компанії ETG.UA, за перший тиждень рекламу побачили понад 300 тисяч передплатників PornHub, з них понад 20 тисяч перейшли на сайт компанії, щоб переглянути інформацію про ціну і послуги. В компанії запевняють, що кількість переглядів і переходів постійно збільшується.

«Для нас це виклик, ми не шукаємо легких шляхів. і знаємо, що цікаві рішення завжди спонукають дії, і... Ми подумали, а чому ні? Хіба наші потенційні клієнти не сучасні, сміливі та креативні?», - прокоментував СЕО компанії Володимир Шведкий.

Як пояснює СЕО, компанія адресувала свій виклик монополістам і конкурентам, споживачі яких все ще стоять у чергах по оплаті комуналки і переплачують через несправедливі нарахування за газ.

Відзначимо, стримінговий сервіс PornHub запустив проєкт підтримки малого бізнесу Big Package («Великий пакет»), запропонувавши безкоштовну рекламу одній сотні невеликих компаній з усього світу. Рекламні повідомлення можуть отримати до 1 мільярда переглядів.


ETG Porn Hub Preroll from Max Balter on Vimeo.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
справжній оргазм можна одержати тільки від платіжки за газ.
Відповісти
Це так визначаяться ставлення газовиків до споживача. А по простому "трахали ми споживачів платіжками" Даруйте за "пошлість".
Відповісти
Attention raffle , do not miss, details here https://bit.ly/3GsA1dB
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні