Луцька міська рада звернеться до Кабміну з проханням дозволити перевозити «стоячих» пасажирів

2
0
Луцька міська рада звернеться до Кабміну з проханням дозволити перевозити «стоячих» пасажирів
Міська рада звернеться до Кабміну з проханням дозволити перевозити «стоячих» пасажирів. Про це інформує телеграм-канал Лучани.

Луцька міська рада проситиме Кабінет Міністрів України дозволу здійснювати перевезення пасажирів у громадському транспорті (автобус, тролейбус) 75 % від загальної пасажиромісткості, не залежно від рівня епідемічної небезпеки.

Йдеться про заповнення місць для сидіння та 50 відсотків пасажирів від кількості місць для стояння, передбачених заводом-виробником транспортного засобу. Таке рішення ухвалили, врахувавши численні скарги лучан щодо неможливості доїхати вчасно до місць навчання або ж роботи і у зворотному напрямку, особливо в час пік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки має стояти, щоб потім не лежати?
Відповісти
Не хочу називати депутатів дебілами, але з цього питання потрібно звертатись не до уряду, а до вірусу і з ним якось домовлятись. А то виходить, що хвороба іде від уряду, а Степанов та Шмигаль є очильниками вірусів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні