Підозрюваний у справі авіакатастрофи МН17 вперше публічно дав свідчення

0
-1
Підозрюваний у справі авіакатастрофи МН17 вперше публічно дав свідчення
Підозрюваний у збитті малайзійського “Боїнга” у небі над Донбасом росіянин Олег Пулатов вперше публічно дав свідчення.

Пише Юа тв.

Підозрюваний заперечив свою участь у транспортуванні чи охороні комплексу “Бук”. Він стверджує, що займався розвідкою і керував своїм підрозділом.

Пулатов говорить, що 16-17 липня 2014 року про зенітно-ракетну установку “Бук”, з якої, як вважається, збили “Боїнг”, він ні з ким не говорив, не замовляв її перевезення, не супроводжував і не транспортував її.

Підозрюваний запевняє, що знав про прослуховування свого телефону і використовував його для дезінформації.

Як інформує DW, під час інтерв’ю Пулатов говорив російською з подальшим перекладом на англійську. При цьому переклад не завжди відображав те, що говорить обвинувачений. Наприклад, перекладачка вставляла слово “дезінформація”, яке він не вимовляв, коли йшлося про прослуховування його мобільного телефону.

Нагадаємо, літак Boeing 777 “Малайзійських авіаліній”, який виконував рейс із Амстердама до Куала-Лумпура, терористи збили над зоною збройного конфлікту на сході України 17 липня 2014 року. Загинули 298 людей – усі, хто перебував на борту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні