Встановили особу одного з нападників у Відні

0
-5
Встановили особу одного з нападників у Відні
Одним із нападників у Відні виявився 20-річний чоловік північномакедонського походження, який уже був засуджений за членство в терористичній організації. Він мав два громадянства - австрійське та македонське.

3 листопада про це повідомив міністр внутрішніх справ Австрії Карл Нехаммер, передає DW.

"Під час нападу чоловік мав на собі муляж "пояса шахіда" та був озброєний автоматичною і ручною вогнепальною зброєю, а також мачете", - додав Нехаммер.

Очільник австрійського МВС розповів, що нападник раніше мав намір виїхати до Сирії, аби приєднатися там до лав ісламістського терористичного угруповання "Ісламська держава". Утім, йому завадили це зробити. У квітні 2019 року чоловіка засудили до 22 місяців ув'язнення за участь у терористичній організації. 5 грудня того ж року його достроково звільнили від відбування покарання - за нормами так званого кримінального права для молоді.

У квартирі нападника здійснили обшук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні