Майже як спартанці: китаянку підтримували 300 коханців

0
2
Майже як спартанці: китаянку підтримували 300 коханців
Китаянка завела 300 коханців, бо захотіла «трішки» розважитися

Коли з'ясувалася правда, жінка в усьому звинуватила чоловіка. Мовляв, занадто багато працює.

Все почалося з того, що китаянка занудьгувала, отож вирішила - треба з кимось познайомитися. Згодом подумала - а чому б не перейти на новий рівень? Так почалося її рандомне сексуальне життя з багатьма кавалерами. За три роки їх назбиралося 300. Ба більше, вони не лише допомагали їй розважатися, а й фінансово забезпечували «ненаситну» даму, повідомляє Радіо Люкс.

Цікаво, що «героїню» не зупинила ні наявність офіційного обранця, ні двоє дітей. Окрім того, другий факт лише допомагав - жінка жалілася чоловікам, що вона мати-одиначка, тому ті й давали їй гроші.

Брехня відкрилась улітку, коли один із партнерів Чжан вирішив знайти про неї більше інформації. Коли зрозумів, що його водили за носа, заявив до поліції. До слова, ні чоловік, ні рідні китаянки не здогадувалися про подвійне життя родички.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні