Назвали найкращих бізнесменів, яким ще нема 30: як вони заробили мільйони

1
-1
Назвали найкращих бізнесменів, яким ще нема 30: як вони заробили мільйони
Оприлюднили імена кращих підприємців країни, яким до 30 років.

Перелік опублікував журнал "Forbes Україна". У рубрику "до 30" потрапили 11 українських IT-бізнесменів, передає Liga.

Серед таких підприємців:

Маргарита Рімек, 27 років. СЕО та співзасновник стартапу Pix. Маргарита разом з двома однокурсниками придумала рюкзак з LED-екраном, на який можна виводити з телефону зображення або фразу. Стартап зібрав $0,5 млн на платформах Kickstarter і Indiegogo.

Михайло Федоров, 29 років. Віце-прем'єр, міністр цифровий трансформації. Наймолодший член українського уряду, реалізовує стратегію "держава в смартфоні". Запустив додаток "Дія", в якому, за задумом, можна буде отримати будь-який необхідний документ з держустанови.

Рон Фрідман, 25 років. СЕО і співвласник Mawi. Рон разом з командою випустив браслет і годинник, які роблять кардіограму і передають її лікарю.

Родіон Еврошек, 28 років. СЕО та співзасновник Poster. Заснував сервіс автоматизації кафе і ресторанів. Виручка Poster в 2019 році досягала $5 млн.

Павло Матвієнко, 28 років. СЕО та співзасновник RetargetApp - додатки для автоматизації рекламних кампаній. Компанія співпрацює з Shopify, Facebook, Google. Сервісом користуються більше 5000 інтернет-магазинів.

Роман Могильний, Денис Дмитренко та Ярослав Бойко. Співзасновники стартапу Reface - додаток по заміні осіб, яке завантажили більше 50 млн разів, а виручка за вересень склала $3 млн.

Олег Маленков, 28 років. Співзасновник Concepter, партнер TA Ventures, ментор TechStars. Стартап Concepter прославився спалахом для смартфонів iBlazr, що зібрав $0,7 млн ​​на краудфандингом.

Стас Матвієнко, 28 років. СЕО та співзасновник AllSet - сервіс онлайн-бронювання столиків і оплати замовлень в ресторанах. Перші гроші уродженець Миколаєва заробив на онлайн-сервісі для зарахування знижок, який в 2013 році оцінили в $2,5 млн.

Вікторія Ріпа, 27 років. СЕО та співзасновниця BetterMe. Лінійка фітнес-додатків BetterMe другий рік тримається в топах світового AppStore в своїй ніші. За 3 роки додаток завантажили понад 80 млн разів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А щось корисне є?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні