Рада відкладе касові апарати для ФОПів

0
4
Рада відкладе касові апарати для ФОПів
Верховна рада планує 4 листопада розглянути законопроєкт, яким пропонується відтермінувати застосування касових апаратів для спрощеної системи оподаткування для малого та середнього бізнесу до 2022 року.

Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков після наради з керівництвом усіх фракцій та депутатських груп 3 листопада.

"Відбулася робоча зустріч керівництва парламенту та представників усіх фракцій і груп. Обговорювалося питання щодо ситуації, яка складається з підтримкою малого та середнього бізнесу на тлі COVID-19.

Була прийнята одноголосна позиція про те, щоб відтермінувати застосування касових апаратів для спрощеної системи оподаткування на рік - до 1 січня 2022 року. Це консолідована позиція усіх фракцій та груп, які працюють у Верховній раді дев'ятого скликання", - сказав Разумков.

За його словами, цього ж дня у парламенті мають зареєструвати відповідний законопроєкт. А 4 листопада профільному комітету дадуть доручення невідкладно його розглянути, повідомляє Суспільне.

"Я впевнений, що ніхто не буде заперечувати, якщо завтра ми його розглянемо. Сподіваюся, що він буде підтриманий за основу і в цілому", - додав спікер.

3 листопада підприємці вийшли на акцію протесту до Верховної ради.

Вони просять скасувати тотальну фіскалізацію і РРО. Люди на площі перед парламентом тримають білі прапори на яких написано "Save ФОП". Паралельно з цією акцією проходить ще одна - власників авто на єврономерах.

Після кількох годин під Радою колона учасників рушила на Банкову та перемістила акцію під Офіс президента.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні