У Польщі тривають протести проти заборони абортів

0
1
У Польщі тривають протести проти заборони абортів
У польських містах люди досі виходять на вулиці з плакатами і банерами, на дороги виїхали також водії, які підтримують акцію.

Пише Кореспондент.

У Польщі люди продовжують протестувати проти рішення Конституційного суду про майже повну заборону абортів.

Демонстрації тривають у Варшаві, де люди заблокували кілька центральних вулиць. Також люди вийшли на вулиці у Вроцлаві, Катовіце, Кракові, Сопоті та Кельце.

Зокрема, демонстранти збираються щільними групами і, маршируючи по вулицях міст, піднімають плакати і банери. Водії, які підтримують акцію, виїхали на дороги. Також заплановані демонстрації й у менш заселених містах.

Нагадаємо, що в суботу у Варшаві проти заборони абортів протестувало близько 100 тисяч осіб. За даними поліцейського управління міста, під час протестних акцій почалися зіткнення. У соціальних мережах учасників акції повідомляється, що безлади спровокували націоналісти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні