--> Apple анонсував ще одну презентацію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Apple анонсував ще одну презентацію

0
-3
Apple анонсував ще одну презентацію
Третя презентація компанії Apple відбудеться 10 листопада. На ній може відбутися презентація Macbook з власним процесором ARM.

Інформує РБК.

Презентація названа "One more thing". Її трансляція на сайті Apple запланована на 19:00 за київським часом 10 листопада.

Очікується, що на цій презентації компанія покаже перший Mac на базі процесорів ARM.

Першим комп'ютером Apple на процесорі ARM власної розробки має стати 13-дюймовий MacBook Pro. Ноутбук оснастять 5-нм SoC A14X, похідною від A14, що використовується в Air iPad і iPhone 12.

Особливістю нових процесорів стане поліпшена продуктивність та економічність.

Нагадаємо, у жовтні Apple представила нове покоління iPhone. В оновлену лінійку смартфонів увійшли чотири версії iPhone з різними діагоналями і об'ємом пам'яті.

Також у вересні компанія представила нове покоління смарт-годин Watch Series 6 і планшетів iPad. Головною особливістю нових годин стала можливість виміряти рівень кисню в крові.
Теги: Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні