Підлітки втекли з реабілітаційного центру, бо хотіли повернутися додому

0
-6
Підлітки втекли з реабілітаційного центру, бо хотіли повернутися додому
У Мелітополі Запорізької області поліцейські знайшли двох підлітків 12 та 13 років, які втекли з притулку. Вони хотіли повернутися додому в Одеську область.

"1 листопада близько 20-ї години до співробітників Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернулись маріупольські колеги з інформацією про можливе місцезнаходження на території міста Мелітополь двох хлопців 2006 та 2008 років народження, які втекли з реабілітаційного закладу в місті Маріуполь Донецької області. Черговим на розшук дітей були орієнтовані всі наряди поліції. Співробітники поліції охорони під час відпрацювання території біля автовокзалу, побачили 2 схожих за прикметами підлітків", — повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Хлопці розповіли поліцейським, що 30 жовтня вони втекли з реабілітаційного центру та намагаються доїхати до місця свого мешкання в Одеську область. Поліцейські запросили хлопців до свого автомобіля та привезли до Мелітопольського відділу поліції. Там вони з'ясували, що малі втікачі автостопом з Маріуполя доїхали до селища міського типу Мангуш Донецької області, а потім до Бердянська та Мелітополя.

Діти були без грошей та мобільних телефонів, інколи вони пересувались полями та 2 ночі провели в лісосмугах, обігріваючись вогнищем. Співробітники Мелітопольського відділу поліції нагодували хлопців та вирішили питання щодо повернення до реабілітаційного центру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні