--> Затримали злочинців, які мандрували Україною й грабували квартири. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали злочинців, які мандрували Україною й грабували квартири. ФОТО

0
5
Затримали злочинців, які мандрували Україною й грабували квартири. ФОТО
У Миколаєві поліцейські та КОРД затримали злодіїв, які грабували квартири.

"Зловмисники мандрували регіонами України та шукали осіб похилого віку. Представлялись іноземними бізнесменами, цікавилися, чи можна винайняти житло. Потім просили пенсіонерів тимчасово залишити в них на зберігання свої гроші, за що обіцяли винагороду. Якщо люди погоджувалися, випитували, чи є в них надійна схованка, де ті самі тримають заощадження. Видивлялись і забирали кошти потерпілих, а свої, фальшиві, лишали", — повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

30 жовтня зловмисників затримали на виїзді з Миколаївської області. За місцем їх проживання поліцейські провели обшуки й вилучили сувенірні гривні, долари та євро, зброю, мобільні телефони та інші речові докази.

Чоловіки скоїли злочини в Миколаївській, Житомирській, Вінницькій, Дніпропетровській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Київській та інших областях, а також у столиці. На їхньому рахунку - понад пів сотні таких випадків. Раніше до кримінальної відповідальності вони не притягувалися.

Під час проведення оперативних заходів з'ясувалося, що перед скоєнням злочинів фігуранти просили благословення у вищих сил на вчинення шахрайств та молилися, щоб їм послали жертву.

Розслідування триває. У поліції відкрили кримінальне провадження за крадіжку з проникненням у житло. Слідчі вручили злочинцям повідомлення про підозру, а суд обере їм запобіжний захід.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні