РЕВІЗОР у Луцьку. Чи пройшла перевірку мережа

1
7
РЕВІЗОР у Луцьку. Чи пройшла перевірку мережа
Маю надію, що власники та керівники мережі магазинів спокійно реагуватимуть на зауваження, подивляться на свій бізнес очима покупця і змінюватимуть його на краще. Що ж погнали, бо ДІСТАЛО.

Частина 1: Обхід.

Що хотілося б сказати спочатку, чув від своїх знайомих та друзів, що саме «Наш край» дуже «зіпсувався», товар у неналежному вигляді та дуже часто прострочений, тому зараз саме ця торгова мережа наступна на ревізію.

Дуже багато відділень «НАШ КРАЙ» закрилися, тобто мережа зробила «оптимізацію» своїх відділень з причин, які нам невідомі.Можна лише здогадуватися чому.
Обхід я робив три дні по різних відділеннях і хочу зазначити, що залежно від району та розмірів магазину залежить «порядок» у самому ж магазині.У більшостівсе на своїх місцях, товарне сусідство правильне, та (на перший погляд) не викликає нарікань.

Однак, з перших же «обходів» торгових точок, почав помічати, що часто товар виглядає неналежним чином, але про це далі.
Як правило проблема на всіх точках мережі однакова – молочні продукти.
Саме молочні продукти, найбільш уживане, та таке, що найбільш потребує контролю.

Частина 2: Контрольна закупівля.
Знаєте Знаєте, коли переглядаєш товар на «прострочку» надієшся знайти, один або два продукти, які продавці «непомітно»хочуть продати серед інших придатних до вживання продуктів, «НАШ КРАЙ» йде ВА-БАНК -цілий ряд йогурту прострочений!
Закупівля була 23–го жовтня, весь ряд йогурту - просто «БІНГО»!Я тричі дивився на телефон, думав, може у мене неправильно виставлена дата…Купуєш дитині йогурт після роботи, а ввечері терміново робиш тест на коронавірус, бо малеча температурить і погано себе почуває. А причина зовсім в іншому.

Далі молоко, моє улюблене, продукт номер один у багатьох холодильниках.


Я було подумав, може це у виробника такий тетрапак, трохи заокруглений? Так ні ж, інші пакування гарної квадратної форми. Молоко здуте! Термін придатності для вжитку ще дійсний, але молоко, виходить, зберігалось неправильно, бо (спробував його дома) на смак кислувате, тобто до кінця терміну придатності було б і зовсім кисле! Це вже другий раз де молоко «казкове» здувається раніше кінця терміну.Можливо справа у транспортуванні?Незнаю, але з цим треба щось робити!

Далі, молоко дитяче, вигляд у нього звісно «респектабельний».


Молоко має запас терміну придатності, воно не кисле, але вигляд…Пачка ж має гарантувати свіжість товару.Моя покупка не має так виглядати! Тим більше, це була остання пачка цього молока.Його потрібно було просто зняти з прилавка.

Маргарин.Ласкаво прошу до перегляду!



Зробленийу червні 19 числа, закупівля - 23 жовтня! Термін зберігання, при умовах які вказані на упаковці,закінчився. У мене все. Кількість такого маргарину можете бачити на прилавку.

Чеки.


Частина 3: Мої висновки.

Що можу сказати? Молочний відділ – халепа у всіх мережах, це потрібно виправляти та налагоджувати нормальне функціонування продажу молокопродуктів.

Ковбасні вироби: зі свіжістю все ОК,але товарне сусідство у деяких магазинах - просто біда!
І знову зазначаю,ВЕЛИКИМИ літерами.
(УВАГА! ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ - НЕ ГАРАНТІЯ СВІЖОСТІ ПРОДУКТУ!)

Навіть коли на касіпродавець бачить, що продукт має неліквідний вигляд, ніхто не запропонує його замінити.

( ПОКЛАДАЙТЕСЬ ТІЛЬКИ НА СЕБЕ. НЕ ЛІНУЙТЕСЬ БУТИ УВАЖНИМИ!)
Усі проблемні питання, які є по продуктах та організаційних моментах, при бажанні, вирішуються впродовж 1-2 місяців. Вся ця стаття - оціночне судження, підкріплене спостереженнями та фотографіями. Висновки робити вам.

Коментар Інни Стретович - голови громадської організації "Асоціація захисту прав споживачів +"

Будь який харчовий продукт має бути допущений лише в тих межах які зазначені виробником. Якщо ви помітили непридатний продукт маєте право вимагати зняти продукт з полиць. Одразу звертайтесь до адміністратора. І знову ж таки, це не гарантує того, що товар буде знятий.

Коментар представника мережі "НАШ КРАЙ"

Дякуємо за звернення. Наші відповідні служби вивчать дане питання та проведуть внутрішнє розслідування.
Також буде проведена додаткова робота із персоналом та вжиті відповідні заходи для підвищення контролю якості роботи магазинів.

Далі більше ревізій та перевірок, не пропустіть.

Ревізор: Базака Андрій
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От бариги!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні