--> Унікальний масажер допоможе кожному «побудувати» тіло мрії та здатний усувати біль та скутість м’язів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Унікальний масажер допоможе кожному «побудувати» тіло мрії та здатний усувати біль та скутість м’язів

1
-5
Унікальний масажер допоможе кожному «побудувати» тіло мрії та здатний усувати біль та скутість м’язів
Різноманітні пристрої та наукові розробки продовжують й надалі нас дивувати тим, що допомагають економити час, мають миттєву дію, володіють такими характеристиками, які раніше важко було й уявити!

Однією з дивовижних новинок у сфері спа-послуг є вібраційний масажний пістолет «Maximus». Це унікальний професійний перкусійний терапевтичний пристрій, який забезпечує глибокий ударний масаж тіла для зменшення болю у м’язах і суглобах та допомагає досягнути кращої мобільності та підвищення продуктивності!



Швидкий та ефективний масажер має 5 насадок, які якнайкраще підходять для роботи з різними групами м’язів. Працює він за допомогою спрямованої вібрації і здатен за короткий проміжок часу призвести до такого результату, якого практично не можливо досягти руками масажиста чи якимись іншими пристроями. Він незамінний, коли потрібно зняти біль після важкого тренування чи тривалої фізичної роботи. А також чудово підійде тим, хто крок за кроком будує тіло своєї мрії. Уже після першого сеансу помітний разючий результат!

Вібраційний масажний пістолет:

  • Знімає біль і втому в м'язах;

  • Покращує циркуляцію і кровотік;

  • Знімає спазми і тригери;

  • Збільшує працездатність м'язів і їх діапазон руху;

  • Розщеплює молочну кислоту;

  • Покращує загальний стан м'яких тканин тіла;

  • Ідеально підходить як для професійного використання в масажних салонах, реабілітаційних центрах, так і для домашнього використання;

  • Покращує кровообіг та прискорює регенерацію м’язів.



Недавні дослідження показали: ударний масаж, що надається масажним пістолетом, змушує м’язову тканину скоротитися у тридцять разів ефективніше, ніж звичайні скорочення, і це, безумовно, зміцнить м’язи. Сформуйте своє тіло за допомогою цієї потужної масажної машини! Вона підходить для будівництва м’язів, а також діє, як медичний засіб для лікування, усунення болю та скутості м’язів і всього тіла.

Цей диво-пристрій – просто знахідка для професійних масажистів, які досконало знають свою роботу! Ті, хто уже ним користуються у повсякденній роботі – відмічають просто відмінні результати й отримують численні схвальні відгуки від клієнтів. Масажний пістолет «Maximus» використовують як для спеціальної окремої процедури, щоб пропрацювати та розім’яти м’язи, так само він досить ефективний в якості додаткового стимулятора при різних видах масажу, зокрема, антицелюлітному.

Дуже успішно усіма перевагами цього масажного пістолета користуються фахівці спа-центру «Patio di Fiori», що знаходиться у Луцьку на вул. Кравчука, 13. Ви можете дізнатися більш детальну інформацію, проконсультуватися зі спеціалістами, записатися на прийом у зручний для Вас час за телефонами:

099- 445-31-32, 050-978-23-56.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки за рекламу заплатили?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні