Двоїння в очах може сигналізувати про рак мозку

0
7
Двоїння в очах може сигналізувати про рак мозку
Медики назвали перші симптоми раку мозку, які ні в якому разі не можна ігнорувати. Рак головного мозку пов'язаний з утворенням злоякісної пухлини. Смертельна хвороба може вражати як сам мозок, так і тканини, близькі до нього.

Фахівці попереджають, що ознак появи пухлини мозку велика кількість. Проте першими з них - є погіршення зору або "двоїння" в очах. Також про рак мозку можуть сигналізувати постійні і, здавалося б, безпричинні головні болі, пише Express.

Незалежно від того, чи починається пухлина мозку в мозкових оболонках, черепних нервах або шишкоподібній залозі, саме мутації ДНК дозволяють клітинам безконтрольно ділитися.

Спеціалісти клініки Мейо пояснили, що мутована ДНК дає клітинам "інструкції" рости і ділитися - далі вони стають раковими, оскільки продовжують рости, згодом накопичуючись у пухлину. На відміну від здорових клітин, ці клітини не вмирають, тому їх стає все більше і більше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні