Поліцейський, що охороняв виборчі бюлетені, вистрілив собі в голову

0
-3
Поліцейський, що охороняв виборчі бюлетені, вистрілив собі в голову
У Мукачеві під час добового чергування на ТВК поліцейський місцевого відділу поліції завдав собі вогнепальне поранення, його прооперували. Про це інформує Mukachevo.net.

Дослівно поліція: "У Мукачеві під час добового чергування поліцейський місцевого відділу поліції завдав собі вогнепальне поранення".

"1 листопада близько 5-ої години ранку під час добового чергування на ТВК у Мукачеві отримав вогнепальне поранення 29-річний працівник Мукачівського відділу поліції.

Пораненого було госпіталізовано до медустанови, його прооперували, життю правоохоронця наразі загроз нема.

За вказаним фактом в поліції розпочали службову перевірку, в ході якої будуть встановлені всі причини та обставини події".

Деталі: Як пише місцеве видання Mukachevo.net, поліцейський 1991 року народження, який охороняв бюлетені у Мукачівській районній ТВК, вистрелив собі у підборіддя, куля вийшла через носову частину.

За даними видання, стан чоловіка важкий, але стабільний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні