Квартиру, поріг якої не переступали майже 70 років, оцінили в €10 млн. ФОТО

1
22
Квартиру, поріг якої не переступали майже 70 років, оцінили в €10 млн. ФОТО
У Парижі знайшли квартиру, яка майже 70 років була закритою. У 1942 році її власниця, мадам де Флоріан, виїхала з міста, але продовжувала фінансово утримувати апартаменти.

Через 70 років після смерті жінки її близькі дізналися про існування квартири в 140 кв. м, не підозрюючи, що родичка колись жила в Парижі, повідомив "Хмарочос" з посиланням на Fubiz.

У квартирі була обстава початку 1890-х років, абсолютно недоторкана. Стара дров'яна піч, кам'яна раковина на кухні, туалетний столик з косметичними засобами. У кутку – іграшковий Мікі-Маус.

Картини стояли на стільцях. Серед них - полотно італійського художника Джованні Болдін. На ньому зображена Марта де Флоріан – бабуся жінки, яка замкнула квартиру на ключ та виїхала з міста. Пізніше портрет продали за €2 млн.

Зараз квартира закрита. Вартість апартаментів біля церкви Трініті оцінили в €10 млн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
22

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас би "в стояла" стільки років, як раз..
В нас тільки можуть померти в квартирі ("апартаментах")
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні