Уточнили інформацію про загиблих та потерпілих на Майдані Незалежності

1
7
Уточнили інформацію про загиблих та потерпілих на Майдані Незалежності
Land Rover, який вискочив на пішохідну зону на Майдані Незалежності в Києві, їхав просто на людей. Ті, які сиділи на сходинках і стояли спиною до машини, не встигли відреагувати. Тіла людей падали біля павільйону громадського транспорту, через що склалося враження, що вони були збиті на зупинці.

Двоє людей загинули на місці події – це дві жінки 70 і 40 років, ще четверо отримали поранення різної тяжкості. У числі постраждалих опинилися мати з дитиною, їхній стан важкий, пише "Сегодня".

Ще одна дитина, яка була свідком ДТП, отримала сильний шок, її також доправили до лікарні на огляд.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ГАНЬБА україні ЗА ТРИКРАТНО ПОГРАБОВАНІ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!! ЗЕ-бандитів НА НАРИ!!! ХАЙ ЗНИКНЕ ТАКА бандитська україна, ЯК РОСА НА СОНЦІ, ЗА ТРИКРАТНЕ ПОГРАБУВАННЯ НАШИХ МІЗЕРНИХ ПЕНСІЙ!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні