Колектори замордували українського доцента до смерті: він викинувся з вікна. ВІДЕО.

4
11
Колектори замордували українського доцента до смерті: він викинувся з вікна. ВІДЕО.
У столиці з вікна Національного університету біоресурсів і природокористування України викинувся 44-річний Олексій Бешун, доцент Кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем. Про це інформують Надзвичайні Новини.

Фатальний крок чоловік зробив з вікна 9-го поверху. У польоті зачепився за силовий кабель, що пригальмувало швидкість падіння, потім вдарився об припарковане авто під стінами гуртожитку.

Чоловік залишився живим, але знаходиться у вкрай важкому стані. Прогнозів лікарі не дають.

У гуртожитку він мешкає разом із цивільною дружиною. Того ранку жінка як завжди пішла на роботу, Олексій залишився вдома. Що він раптом надумає вистрибнути з вікна – ніхто й подумати не міг.

У кишені самогубці знайшли передсмертну записку, в якій йдеться про скрутну фінансову ситуацію родини. Як з’ясувалось, на нього тиснули колектори через борги по кредитам. Колеги припускають, що можливо ніяких позик Олексій не брав, а став жертвою шахраїв.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Доведення до самогубства" , кримінальна стаття! Колектори понесуть за свої дії відповідальність?!
Відповісти
Є легковажні українці, які з допомогою банківських кредитів, бажають покращити свій побут, життя, здоров'я, придбати наприклад іпотеку або автомобіль. А заробити ці цінності маючи одну чи дві зарплати не мають можливості, отож такі громадяни звертаються до банків задля отримання кредиту або навіть декількох кредитів. Я колишній працівник служби безпеки одного із українських комерційних банків де відпрацював 10 років, і знаю, що пишу. Можу підтвердити як громадяни бігають та сльозно вимолюють у банківських працівників кредити, хоча прекрасно знають чим така "затєя" може закінчитись, а коли приходить час платити по кредитах то знову плачуться, що немає грошей та вимагають відстрочити погашення заборгованості. Деякі банки йдуть на поступки і відтерміновують платежі. Але проходить рік, другий, третій, а боржник знову і знову не платить та знову просить перенести платежі. Ось так і накопичується заборгованість. Який банк собі в збиток буде роками терпіти таке неподобство. Так що, якщо у цього доцента в лапках при його зарплаті та зарплаті дружини виникла така сама ситуація, яку я навів, і цей доцент має заборгованість по непогашених кредитах, то ніяку відповідальність банківські колектори в даному випадку нести не будуть. Ці люди з банку офіційно здійснюють свої прямі обов'язки, і це їх робота ходити по боржниках та не "лякати" людей, як тут деякі кажуть, а нагадувати боржникам щодо погашення заборгованості по їх кредитах.
Відповісти
знаю цю людину особисто, я не вірю що він через кредити хотів покращити фін можливості, навіть мало того що не вірю, вважаю це нереальним, але це моя думка, мій погляд
Відповісти
і також ні квартири, ні автомобіля ні він ні дружина не мають, тож тии більше не підтримую ваші слова для цієї людини
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні