--> Українські АЗС істотно піднімають ціни на бензин та дизельне пальне | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українські АЗС істотно піднімають ціни на бензин та дизельне пальне

3
-2
Українські АЗС істотно піднімають ціни на бензин та дизельне пальне
Українські АЗС другий тиждень істотно піднімають ціни на бензин та дизельне пальне.

Від 23 до 30 жовтня АЗС продовжили піднімати ціни на бензин та дизельне пальне.

Як повідомляє ТСН із посиланням на дані щоденного моніторингу роздрібного ринку нафтопродуктів, вартість цих видів пального збільшилася від 0,30 до 3 грн/літр.

Так, 26 жовтня мережа АЗС групи "Приват" підвищила ціни на бензин і дизельне пальне на 1 грн/л. Дизпальне і бензин марки А-95 в мережі "Укрнафта", "Авіас", ANP та ін. (всього 1 540 станцій) подорожчали від 22,00 грн/л до 23,00 грн/л, А-92 - від 21,00 грн/л до 22,00 грн/л.

Мережі АЗС WOG і ОККО за тиждень підвищили ціни на дизельне паливо на 50 коп/л, до 25,99 грн/л. На 30 коп/л подорожчали всі види пального в мережі SOCAR.

Бензин і дизельне пальне в мережі KLO подорожчали на 40 коп/л: А-92 - до 23,39 грн/л, А-95 - до 24,39 грн/л, ДП - до 22,89 грн/л. "БРСМ-Нафта" в середньому підняла ціни на бензин на 50 коп/л, ДП - на 13 коп/л.

Найбільше тижневе зростання цін зафіксовано в запорізькій мережі ZOG - бензин додав 1,5-2 грн/л, а дизельне пальне - 3 грн/л.

На заправках AMIC, "Автотранс", UPG, "Паралель", BVS, Shell, Chipo, "Укр-Петроль", "Нефтек", "Татнефть-АЗС-Україна", "Автопорт", Mango і Motto ціни на пальне зросли на 0,15-1 грн/л.



Середня ціна бензину А-92 в країні за тиждень виросла на 58 коп/л і становить 23,16 грн/л, А-95 - 24,22 грн/л (+57 коп/л), ДП - 23,53 грн/л (+65 коп/л).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ану нагадайте-но мені - хто в «Укрнафті» рулить? І чия політсила заклеїла хуалєтовими бігмордами всю країну? То і починають повертати вкладені бабки
Відповісти
Треба олігархам допомогти , криза в них !!!
Відповісти
Вы действительно представляете что происходит в Украине?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то не настоящие новости и мы часто не читаем информацию из первых рук.
Перебрав много источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты показывают хоть какую то картину жизни в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/yaka-bude-pogoda-v-ukra%D1%97ni-na-novij-rik-2020/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні