--> Українські військові провели масштабні навчання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українські військові провели масштабні навчання

0
5
Українські військові провели масштабні навчання
У вересні цього року в Україні відбулися стратегічні військові навчання "Об'єднані зусилля – 2020". Збори з резервістами відбувались у 12 областях країни.

"Відпрацювали розгортання складових елементів територіальної оборони держави й перевірили функціонування системи управління територіальною обороною. Резервісти набули практичних навичок, необхідних для виконання обов'язків за посадою", - розповідає начальник Головного управління персоналу ГШ ЗСУ Ігор Лисенко, передає armyinform.com.ua.

Зокрема, прикриття державного кордону, охорону органів державної влади, критичних об'єктів інфраструктури, мостів, навчалися протидіяти диверсійно-розвідувальним силам та антидержавним незаконно утвореним озброєним формуванням.

"Цього року на навчальні збори вперше було залучено понад тисячу військовозобов'язаних, які взагалі не мали досвіду військової служби, - додає Лисенко.

Зараз на навчальні збори до військових частин територіальної оборони та резервних військових частин було залучено 42 жінки. Вони проходили підготовку в медичних підрозділах, підрозділах персоналу, зв'язку, морально-психологічного та матеріально-технічного забезпечення, а також на стрілецьких посадах.

"Після завершення навчальних зборів понад 150 учасників уклали контракти на проходження служби у військовому резерві. Чимало резервістів після завершення зборів уклали контракти на проходження військової служби у Збройних Силах України", - каже Ігор Лисенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні