--> Десятки людей загинули і зникли через тайфун | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Десятки людей загинули і зникли через тайфун

0
-10
Десятки людей загинули і зникли через тайфун
У результаті тайфуну "Молаве" та зсувів, спричинених ним, у В'єтнамі загинули щонайменше 19 осіб, а 64 пропали безвісти.

Рятувальники використовують важку техніку, щоб найти тих, хто міг вижити під зсувами. Про це пише британська The Guardian.

Через повені та зсуви у В'єтнамі свої домівки змушені були покинути 90 тис осіб. Для пошуково-рятувальних робіт залучили армію.

Деякі регіони досі недоступні через пошкоджені дороги і зсуви. Рятувальники використовують бульдозери і екскаватори для розчищення території, пошуку жертв і похованих під зсувами.

З початку жовтня В'єтнам потерпає від штормів, злив і повеней, від яких уже загалом постраждали більше мільйона осіб. Уряд заявив, що тайфун "Молаве" залишив без електрики мільйони людей і пошкодив 56 тис будинків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні