--> Волинянин вдома зберігав 130 пакетів наркотиків, насіння конопель і гранату | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин вдома зберігав 130 пакетів наркотиків, насіння конопель і гранату

0
-2
Волинянин вдома зберігав 130 пакетів наркотиків, насіння конопель і гранату
Завдяки оперативній інформації, отриманій від небайдужого громадянина, а також володіючи власними підтвердженими даними, поліція вилучила заборонені речовини та предмети в 51-річного мешканця Ківерцівського району. Нині досудове розслідування, відкрите за двома статтями Кримінального Кодексу України, триває, пише Волинь.

Ще 6 вересня, під час ефіру на одному з місцевих каналів за участю очільника поліції Волині Юрія Крошка, до студії зателефонував громадянин та повідомив, що в одному з сіл Ківерцівського району мешканець незаконно зберігає і, можливо, реалізовує наркотичні речовини. Юрій Олександрович пообіцяв розібратись та негайно організував комплекс оперативно-розшукових заходів, аби встановити особу зловмисника, адже чоловік, який телефонував, жодних даних більше не повідомив - лише сам факт.

На той момент оперативники вже зібрали деяку інформацію про можливу причетність мешканця району до незаконного зберігання наркотичних речовин та продовжували роботу з документування його протиправної діяльності.

Згодом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 ККУ.

27 жовтня, згідно з ухвалою суду, поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання підозрюваного.

«За місцем мешкання фігуранта знайшли не лише рослини канабісу, а й понад 130 поліетиленових пакетиків з речовиною білого кольору, схожою на амфетамін, речовини рослинного походження зеленого кольору, зерна, схожі на насіння конопель. Крім того, вилучено оптичний приціл, предмет схожий на арбалет, кілька ваг, які могли використовуватись для зважування наркотиків, сотні поліетиленових пакетиків, сім-картки та мобільний телефон, пристрої для подрібнення та вживання наркотичних речовин», - розповів начальник Ківерцівського відділу поліції Олег Бончак.

Також за місцем обшуків працювали і вибухотехніки, в результаті чого вилучили предмет, схожий на корпус ручної оборонної осколкової гранати Ф-1, та предмет, схожий на уніфікований запал дистанційної дії.

Обшуки проводили працівники кримінального розшуку Ківерцівського відділу поліції спільно з Управлінням СБУ.

Нині досудове розслідування, відкрите за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 263 (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) Кримінального Кодексу України, триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні