Члени комісії загубили пакет з бюлетенями

0
10
Члени комісії загубили пакет з бюлетенями
У місті Чорноморську Одеської області пізно ввечері 26 жовтня члени дільничної виборчої комісії № ДВК 511026 під час здавання виборчої документації міській територіальній виборчій комісії виявили відсутність пакету з бюлетенями на підтримку політичної партії "Довіряй ділам". Про це повідомляє ua.112 з посиланням на "ОПОРА".

"Коли члени Чорноморської міської ТВК перевіряли комплектність пакетів із документацією, то виявили відсутність пакету з бюлетенями на підтримку політичної партії "Довіряй ділам". Члени ДВК не змогли пояснити, де знаходиться цей пакет, зазначивши, що на виборчій дільниці його теж немає. Після цього представниця політичної партії "Довіряй ділам" у Чорноморській міській ТВК викликала на місце події поліцію", – йдеться у повідомленні.

Пізніше ТВК розглянула уточнення про те, що ці бюлетені помилково запакували разом із бюлетенями за іншу партію та ухвалила рішення залишити документацію для повторного підрахунку всіх бюлетенів. У цей час на місці вже були присутні представники поліції та партії "Довіряй ділам". Представник партії подав відповідну заяву до поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні