Запустять бота, який буде нагадувати про податки

0
0
Запустять бота, який буде нагадувати про податки
У листопаді Податкова служба планує запустити бот у Telegram і Viber.

Він дозволить отримувати інформацію про стан розрахунків та сповіщення про необхідність подання звітності та сплати податків, повідомив голова Державної податкової служби Олексій Любченко.

"В листопаді ми запускаємо TaxServiceBot через месенджери Telegram, Viber. На першому етапі буде можливість якраз отримати і стан розрахунків з бюджетом, і реєстраційні дані, і облікові дані, повідомлення про результати обробки документів, нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків", - сказав Любченко.

Він стверджує, що на другому етапі планується запуск передзаповнення звітності для платників єдиного податку, перехід до сплати єдиного податку у два кліки і сповіщення про виникнення податкового боргу.

Любченко додав, що наразі бот проходить тестування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні