--> Де українці найчастіше купують продукти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де українці найчастіше купують продукти

0
1
Де українці найчастіше купують продукти
За результатами опитування, українці найчастіше купують продукти харчування в торговельних точках трьох видів: супермаркетах (57%), на ринках (46%) і в невеликих магазинах "біля дому" (41%). Частка супермаркетів зростає.

Значно рідше покупки роблять на оптових продуктових базах (8%), на розкладках і в кіосках (3%) або в будь-яких інших видах торговельних точок. Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group, повідомляє РБК-Україна.

Досить рідко українці споживають продукти, вироблені у власному господарстві (5%).

Як відзначають автори опитування, з 2016 року помітно зросла частка українців, які купують продукти в супермаркетах (з 43% до 57%) і в невеликих магазинах "біля дому" (з 37% до 41%). Вони рідше стали споживати продукти власного виробництва (відповідно, 5% у 2020 році проти 18% у 2016 році). Також купувати їх у вуличних торговців (1% у 2020 році проти 4% у 2016 році).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні